Selena Gomez ima savršenu manikuru za jesen. Ljudi pišu: Tako lijepa boja

Foto: Profimedia/Instagram/habitcosmetics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO tražite jesensku boju noktiju koja odskače od klasičnih nijansi poput tamnocrvene ili tamnoljubičaste, najnovija manikura Selene Gomez mogla bi vam poslužiti kao inspiracija. Njena jedinstvena nijansa mijenja se pod različitim svjetlom, što daje zanimljiv efekt. Nokti imaju bademasti oblik te toplu brončano-smeđu boju koja se prelijeva u tamnosmeđu, savršeno odražavajući jesenski duh.

Ove nokte je radio njen omiljeni nail artist Tom Bachik, koji je otkrio da je koristio lak Purplexity iz kolekcije Dynamic Duality brenda CNDworld. Radi se o tamnoljubičastoj boji sa zlatnim i bisernim završetkom.

Mnogi su na Instagramu izrazili oduševljenje ovom neobičnom nijansom. "Zapanjujući su!! Na nekim slikama izgledaju brončano, a na drugima su tamnoljubičasti. Odličan izbor!!", "Tako lijepa boja", "Wow", "Prekrasna boja noktiju", "Obožavam ovu boju", pisali su na društvenim mrežama.

Ako želite ovakvu boju, pronašli smo sličnu nijansu laka.

Voodoo lak za nokte, 6.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.