Selena Gomez oduševila figurom u badiću u trendovskoj boji sezone

Foto: Profimedia/shein.com/asos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SELENA Gomez dokazala je da jednodijelni kupaći kostimi mogu biti sve samo ne obični. Glumica, pjevačica i osnivačica brenda Rare Beauty privukla je pažnju noseći upečatljiv, jarko žuti kupaći kostim dok je slavila američki državni praznik Dan neovisnosti, ili popularno - Četvrti srpnja, sa svojim dečkom Bennyjem Blancom.

Selenin jednodijelni kupaći kostim u jarko žutoj boji, koja je ove sezone vrlo popularna među celebovima, imao je duboki izrez s prednje strane u obliku slova U, bočne izreze koji djelomično otkrivaju grudi i visoki izrez koji produžuje noge. Također, kostim je imao nisko rezana leđa s izazovnim donjim dijelom. Dva bočna čvora dodatno su naglašavala struk, stvarajući dojam oblikovanog tijela.

Našli smo slične

Iako je njezin kupaći kostim otkrivao više kože, nije bio previše provokativan jer je zadržao jednostavan i klasičan dizajn. Pronašli smo slične modele.

*Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.