Severina zasjala na odmoru. Torba u obliku jastoga ukrala svu pažnju

Foto: Instagram/korobeynikov.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA je opet oduševila fanove novim fotkama s ljetovanja na otočiću Vrniku kod Korčule. Uz fotke je napisala duhovit opis: "Ne volin jastoge, osim kad su torba", aludirajući na svoj neobičan modni dodatak.

Torba u obliku jastoga

Na fotkama je nosila prozračnu mrežastu haljinu s prorezima preko bikinija i udobne japanke. No, ono što je posebno privuklo pažnju pratitelja bila je njezina torba u obliku jastogova repa, djelo brenda Korobeynikov.

Ovaj modni brend, koji su 2019. osnovali dizajneri Grigory Korobeynikov i Kirill Rubtsov, poznat je po pletenim odjevnim predmetima i zanimljivim modelima torbi.

Severinini obožavatelji brzo su reagirali na objavu, obasipajući je komplimentima. "Žena sa stilom", "Uobičajeno savršen stajling", "Top", "Moćno", samo su neki od pozitivnih komentara.

Nažalost, model torbe koji je Severina nosila trenutno nije dostupan. Ipak, brend Korobeynikov nudi širok izbor drugih zanimljivih i jedinstvenih modela torbi koji svakako vrijedi pogledati.

 Torba u obliku kraljevskog škampa od ratana, 234.39 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.