Sienna Miller odvažnim izdanjem privukla svu pažnju

Foto: Profimedia/zara.com/zalando.hr/sezane.com/net-a-porter.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE nekoliko dana Sienna Miller je prisustvovala proslavi 10. godišnjice luksuznog hotela i restorana Chiltern Firehouse u Londonu.

Ovaj elegantni objekt, popularan među slavnim osobama, poznat je po vrhunskoj usluzi, posebnoj atmosferi i jelovniku koji kreira šef kuhinje Nuno Mendes. Chiltern Firehouse često je domaćin ekskluzivnih proslava i društvenih događanja.

Za tu prigodu Sienna je odabrala kombinaciju koju bi neki mogli smatrati kontroverznom - crnu prozirnu haljinu s dubokim dekolteom, ukrašenu zlatnim šljokicama na V-izrezu, uparila je s crnim čizmama iznad koljena na vezanje. Izgled je upotpunila malom crnom torbicom i raspuštenom kosom, a poderotina na hulahopkama dala je stajlingu dodatnu notu nonšalantnosti.

Čizme iznad koljena ove su sezone iznimno popularne

Čizme iznad koljena ove su sezone iznimno popularne, a dodatno su učvrstile svoj status trendovskog komada pojavom na reviji jesensko-zimske kolekcije brenda Chloé. Ovaj prestižni francuski brend često diktira modne trendove, a njegov utjecaj potvrđuje da su čizme iznad koljena ne samo moderan već i luksuzan komad.

Sydney Sweeney među prvima je ove sezone prošetala ovaj model čizama, i to upravo brenda Chloé, oduševivši svojim izdanjem i dodatno skrenuvši pozornost na ovaj odvažan trend.

Sienna Miller posljednja je u nizu slavnih osoba koje su prigrlile ovaj trend, pokazujući da se ovakve čizme mogu nositi i s haljinama i sa suknjama. U nastavku smo izdvojili slične modele, ako i vi želite dodati jedan takav par u svoju garderobu ove sezone.

Čizme, Zara, 129 eura
Čizme, Zalando, 83.48 eura
Čizme, Zalando, 359 eura
Čizme, Zalando, 396.71 euro
Čizme, Sezane, 320 eura
Čizme, Chloe, Net-a-Porter, 1750 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.