Sinsay ima cvjetne bukete od kockica koji su povoljniji od Legovih

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je brend koji svi poznajemo i volimo. Njihove igračke nisu samo za djecu te mnogi odrasli uživaju u građenju i stvaranju Lego kockicama. Prije nekoliko godina Lego je predstavio posebnu kolekciju pod nazivom Botanicals, koja je donijela lijepe cvjetne bukete i biljke koje su savršene za ukrašavanje doma. Ovi setovi su puni detalja i izgledaju kao prava umjetnička djela.

Sinsay je sada odlučio napraviti svoje bukete od kockica. Oni dolaze u lijepim ružičastim, ljubičastim, žutim i zelenim bojama. Iako izgledaju slično Lego buketima, Sinsayevi su puno jeftiniji. Dok Lego set košta oko 59.99 eura, Sinsayev buket možete kupiti za 17.99 eura.

Savršen ukras

Sinsayevi cvjetni buketi su jako lijepi i zabavni za sastavljanje. Šarene kockice omogućavaju vam da pustite mašti na volju dok stvarate jedinstvene aranžmane. Savršeni su kao ukras na stolu ili privlačan dekorativni element u dnevnom boravku.

Osim što izgledaju odlično, ovi buketi pružaju priliku za kreativno druženje s prijateljima ili obitelji. Možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.