Ove Lego kutije za pohranu iz Sinsaya su totalni hit

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SINSAY je nedavno predstavio novu liniju proizvoda koja je odmah privukla pažnju kupaca svih generacija. Riječ je o kutijama za pohranu inspiriranim legendarnim Lego kockicama, koje spajaju funkcionalnost s nostalgičnim dizajnom.

Ove kutije dolaze u raznim oblicima, veličinama i bojama, baš poput originalnih Lego kockica. Od manjih pravokutnih oblika do većih kvadratnih, svaka kutija vjerno oponaša prepoznatljiv izgled Lego kockica, uključujući i karakteristične izbočine na vrhu.

Posuda za pohranu, 3.49 eura
Kutija za pohranu Lego, 6.99 eura
Posuda za pohranu Lego, 14.99 eura

Mogu se koristiti za pohranu raznih predmeta

Šarena paleta boja omogućuje kupcima da odaberu kutije koje se savršeno uklapaju u njihov dom ili dječju sobu. Dostupne su u klasičnim Lego bojama poput crvene, žute, plave i zelene.

Praktičnost ovih kutija je neupitna. Mogu se koristiti za pohranu raznih predmeta - od igračaka i školskog pribora do uredskih potrepština i kozmetike. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.