Sinsay lansirao organizatore za kofer. Kupci ih grabe u rekordnom roku

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PUTNICI su oduševljeni novim hit proizvodom iz Sinsaya - setom organizatora za kofer. Ovi praktični dodaci za prtljagu brzo su postali nezaobilazan dio putne opreme. Organizatori omogućuju bolje iskorištavanje prostora u koferu, čineći pakiranje jednostavnijim i urednijim. Popularnost ovog seta brzo raste te se prodaje velikom brzinom među onima koji često putuju. 

Šest organizatora različitih veličina

Sinsay je pažljivo osmislio dimenzije svojih organizatora kako bi odgovarali različitim veličinama putnih torbi. Set sadrži šest organizatora različitih veličina: 36 cm x 27 cm, 29 cm x 21.5 cm, 19.5 cm x 14.5 cm, 30 cm x 22 cm, 25 cm x 18 cm i 17 cm x 13.5 cm. Dolaze u elegantnim crnim, plavim i bež nijansama.

Po cijeni od samo 6.99 eura za komplet od šest komada, ovi organizatori predstavljaju odličnu investiciju za svako putovanje.

Oduševljenje kupaca

Korisnici ne štede na pohvalama. Jedan zadovoljni kupac napisao je: "Organizatori su vrlo praktični. Savršeno za putnike." Drugi je dodao: "Preporučujem ovaj set za putovanje."

Sinsayevi organizatori za kofer su savršeno rješenje za sve koji žele putovati organizirano i bez stresa. Možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.