Kupila dizajnerske štikle, odmah su joj se poderale. Evo što joj je brend odgovorio

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD netko kupuje luksuzne stvari, često misli da će dobiti bolju kvalitetu nego u trgovinama brze mode. No to nije uvijek tako. Neki su primijetili da dizajneri koriste manje kvalitetne materijale, a mnogi su se razočarali kupovinom luksuznih proizvoda.

Tiktokerica Michaela Dante (@michaelarose123) izazvala je veliku raspravu svojom pričom o kupnji luksuznih štikli Jimmy Choo za 1200 dolara (1111.16 eura). U videu koji je pogledan preko 9.5 milijuna puta Michaela je objasnila da je kupila cipele 19. travnja te ih nosila možda pet minuta. Kad je pokazala cipele svojoj majci, primijetile su da su se na sredini malo poderale.

@michaelarose123 I would like to say that with everything happening in the world this is really such a privileged problem to have, but regardless jimmy choo is selling such expensive product that i really dont think there is any excuse for something to be clearly not made with integrity, and for a situation not to be handled with grace by the store. Do better jimmy choo. #jimmychoo @Jimmy Choo ♬ original sound - michaelarose123

"Zašto kupujemo luksuzne stvari ako ne mogu izdržati ni pet minuta?

Frustrirana Michaela pokušala je riješiti problem s trgovinom Jimmy Choo, ali joj oni nisu pomogli. Osjećala se kao da njezin problem nije shvaćen ozbiljno. "Kad već platite 1200 dolara za cipele, mislim da je velik problem ako počnu pucati prije nego što ste ih uopće nosili", rekla je.

Nakon toga uspjela je dogovoriti posjet trgovini i uvjeriti radnicu da ozbiljno shvati njezin problem i pokuša ga riješiti istog dana. Trgovina je ponudila zamjenu cipela.

Kad je vidjela zamjenske cipele, otkrila je da su i one oštećene. "Odlučila sam da ne želim više te cipele", rekla je. "Jasno je da nisu dobro napravljene i ne bi izdržale ni jedan dan. Mogla sam platiti račune s tih 1200 dolara... Zašto kupujemo luksuzne stvari ako ne mogu izdržati ni pet minuta? Ne mogu čak ni ostati netaknute u kutiji!"

Michaela nije znala hoće li dobiti povrat novca, a obećala je da više neće kupovati luksuzne stvari. "Nikad nisam kupila nešto tako skupo i stvarno sam vjerovala da će dizajnerski brendovi stajati iza svojih proizvoda i brinuti se za svoje kupce. Očekivala sam da će njihova služba za korisnike biti iznimna, ali očito nije", rekla je.

Kontaktirao je predsjednik tvrtke

U sljedeća dva videa Michaela je objasnila da je uspjela dobiti povrat novca i da ju je nekoliko ljudi iz Jimmy Chooa, uključujući predsjednika tvrtke, osobno kontaktiralo. "Svi su se iskreno ispričali i jako su bili uznemireni mojim videom. Ponudili su mi zamjenu za cipele koje sam prvotno kupila, i to besplatno", rekla je.

Također, brend joj je ponudio nekoliko drugih artikala koje može odabrati iz njihove trgovine.

@michaelarose123 Another update! Jimmy choo has made contact. #weddingshoes #jimmychoo @Jimmy Choo ♬ original sound - michaelarose123
@michaelarose123 The bag came, and i love an uboxing! #jimmychoo @Jimmy Choo ♬ Material Girl - Madonna

U komentarima ispod videa korisnici su izrazili svoja mišljenja o njezinoj priči i rješenju problema.

Jedna korisnica je napisala: "Dobro je što se ovo događa jer sigurno neću kupiti Jimmy Choo za svoje vjenčanje." Druga je dodala: "Moje Jimmy Choo cipele za vjenčanje su doslovno potrajale samo 5 sekundi na dan mog vjenčanja. Kakva pljačka, ali barem su dobro izgledale na slikama, lol", "Radim u modnoj industriji. Skupo ne znači i kvalitetno. Potpuno razumijem da bi tako trebalo biti, ali često nije", "Vjerojatno su bili zabrinuti jer tvoj video ima gotovo 9 milijuna pregleda. Drago mi je da ste uspjeli riješiti taj problem", "Tako se to radi, iskreno svaka čast Jimmy Choo", još su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.