Požalila se na ljuštenje Louis Vuitton torbe. Odgovor brenda ju je šokirao

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LUKSUZNI proizvodi često se do svog statusa uzdignu zbog kvalitete i brige o kupcima. No tiktokerica Diana Bribiesca (@dianasbribiesca) obratila se TikToku kako bi izrazila nezadovoljstvo zbog problema s jednim i drugim, odnosno s lošom kvalitetom Louis Vuitton torbe i loše brige o kupcima. Video je postao viralan s gotovo 120.000 pregleda.

"Ovo je strašno"

"Kupila sam ovu luksuznu torbu kao poklon za diplomu kada sam završila svoj magisterij. Odlučila sam si kupiti poklon i obožavam je. Nosila sam je možda dva ili tri puta", ispričala je Diana. "Skupa je, pa kad je nosim, znate da stvarno pazim. Ali ovo je smiješno. Remen se već počeo ljuštiti."

Pokazala je kako se remen doista počeo raspadati i kako se koža s remena ljušti kad prođe prstom po njemu zbog čega je kontaktirala službu za korisnike i objasnila im što se događa. Na njezino neugodno iznenađenje, jednostavno su joj rekli da prestane prolaziti prstom po remenu.

Objasnila im je da je problem samo u remenu, ne u torbi, i da želi zamjenu: "Moram otići kod njih da analiziraju remen. Ako ovaj problem ne spada pod 'normalno trošenje', uzet će je i popraviti, a dobit ću je natrag za šest do dvanaest mjeseci."

"Imat ću 80 godina kad je budem mogla nositi", rekla je na kraju.

@dianasbribiesca #blowthisup #fyp #foryou #louisvuittonbag #louisvuitton #luxury #pursetok @Louis Vuitton ♬ original sound - Dini 🫶🏼

"Koliko su ove torbe skupa, podrška bi trebala biti puno bolja", "Iskreno, vraćam se na Coach, kožne su i puno jeftinije", "Ovo je strašno", "Imam njihovu Neverfull torbu i remen se ljušti, a isto je skoro nikad ne nosim", "Kupila sam si istu torbu i jedva je nosim, a remen je pukao na jednoj strani", "Isto se događa i mojoj torbi", "Upravo sam vratila ovu torbu iz istog razloga", neki su od komentara na objavu.

Nekoliko ljudi joj je u komentarima savjetovalo da ode osobno u trgovinu jer su bolje šanse da joj tamo zamijene remen bez dodatne naknade i bez komplikacija, što je Diana rekla da će i učiniti prvom prilikom.

Ovo nije prvi put da tiktokeri dijele negativna iskustva s korisničkom podrškom luksuznih modnih kuća, a jedna se prije nekoliko mjeseci požalila na lošu kvalitetu i guljenje zlatnog premaza Louis Vuitton torbe, kao i na nevoljkost osoblja da joj pomogne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.