Sljedeći Apple Watch SE mogao bi biti plastičan, evo zašto

Foto: Shutterstock/apple.com (na fotkama nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE navodno planira lansirati plastični Apple Watch SE, barem prema Marku Gurmanu iz Bloomberga. Gurman je naveo kako Apple koristi plastiku kako bi sat učinio "prikladnijim za djecu" te kako bi plastika omogućila širi raspon boja satova čime bi se brend odmaknuo od neutralnih, "odraslih" boja satova.

Apple Watch SE manje je napredna verzija standardnih pametnih satova

Ne bi ovo bio prvi Appleov eksperiment s bojama. Različite boje iPhonea i iPada jako su dobro prihvaćene, stoga ne bi bilo neobično očekivati da će biti dobro prihvaćene i na satovima.

SE serija uređaja je inače jeftinija od standardnih Apple mobitela i satova, dizajn im se temelji na starijim modelima i nemaju toliko snažne mogućnosti kao flagship modeli. Primjerice, SE satovi nemaju senzore za mjerenje kisika u krvi, koriste starije čipove i nemaju Always-On-Display mogućnost.

Naravno, razlike ovise od serije do serije, a tek ćemo vidjeti kakve će mogućnosti imati potencijalni dječji Apple Watch.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.