Sljedeći mjesec stiže novi Samsungov mobitel, evo što se zasad zna

Foto: X

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG se priprema za lansiranje Galaxyja A06, a detalje o izgledu mobitela znamo zahvaljujući procurjelim renderima. Korisnik X-a (Twittera) @evleaks objavio je fotografiju iščekivanog mobitela u tri boje, zelenoj, crnoj i sivoj. Vidimo i kako izgleda njegova prednja strana.

Mobitel je vrlo sličan prethodnom modelu

Mobitel je prikazan i u videu na YouTube kanalu Shadat's Dayout u kojem ga možemo vidjeti u akciji. Ovime je potvrđeno da su gumbi mobitela smješteni na izbočenom dijelu okvira s desne strane uređaja.

Uređaj ima LCD zaslon s HD+ rezolucijom od 6.7 inča. Glavna kamera ima 50 MP i pomoćni senzor od 2 MP, a selfie kamera navodno ima 8 MP. Samsung Galaxy A06 pokreće Helio G85 čipset. Sve ove specifikacije su identične onima kod Galaxyja A05, uključujući bateriju od 5000 mAh s punjenjem od 25W.

Velika novost kod ovog modela je što radi na Androidu 14. Lansiranje mobitela očekuje se sljedeći mjesec, a do tad bi trebalo biti poznato više detalja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.