Sniženja su počela i ovakvi prizori su sada svakodnevni u trgovinama

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETNA sniženja već su počela u nekim trgovinama, a s njima su stigle i uobičajene scene koje prate ovo uzbudljivo razdoblje. Jučer, dok smo obavljali šoping, posjetili smo jedan popularan dućan u splitskom trgovačkom centru, gdje nas je dočekao prizor koji će vjerojatno postati svakodnevica u narednim tjednima.

Ovakvi prizori su česti

Unutrašnjost trgovine bila je u neredu. Police i kabine bile su pretrpane, a odjeća raznih vrsta, od majica do hlača i haljina, bila je razbacana svuda po trgovini, što po policama, što po vješalicama, ali i na podu. Ovakvi prizori su česti kada počinju sezonska sniženja jer mnogi kupci jedva čekaju priliku za obnovu garderobe po nižim cijenama.

Ako planirate u šoping, vrijedi imati na umu da će trgovine vjerojatno biti pune i da će biti potrebno nešto više strpljenja pri razgledavanju i isprobavanju odjeće. No, uz malo sreće i strpljenja, moguće je pronaći dobre ulove i osvježiti ormar za ovu sezonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.