Sol de Janeiro proizvodi stigli su u Bipu. Žene pišu: "Bankrot"

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AUSTRIJSKI drogerijski lanac Bipa preko svojih društvenih profila obavijestio je da je, nakon Fenty proizvoda, u ponudu uvrstio i popularne Sol de Janeiro proizvode. 

"Koji miris te uvijek podsjeti na ljeto? Kako bi trajalo što duže, probaj novitet s naših polica - Sol de Janeiro! Brazilska kozmetika hit je diljem svijeta i dolazi u divnoj ambalaži. Svi proizvodi mirišu na ljeto i imaju učinkovite formule za ljepotu i njegu od glave do pete", poručili su iz Bipe. 

"Ajme, Bipa divni ste! Još samo vratite Elf", "Idemo da trošimo", "Bankrot", "Savršeno, drago mi je da uvodite velike novitete", "Molim? Što nam radite, Fenty pa Sol de Janeiro. Zbogom plaćo, kratko si se zadržala", "Već kupila", "Ajme", samo su neki od komentara pratitelja na ovu vijest. 

@bipahrvatska S proizvodima Sol de Janeiro možeš skoknuti do Brazila u vlastitoj kupaonici. 😜 Koji ti trenutno ful treba? #bipahrvatska #bipa #soldejaneiro #skincare #cosmetics #fyp #fy #foryou #foryoupage #balkantiktok ♬ original sound - nicole

Brazilian Bum Bum krema proda se svakih osam sekundi

Sol de Janeiro osnovala je 2015. Heela Yang, bivša direktorica ljepote s iskustvom u kozmetičkim divovima kao što su Estée Lauder, L’Oréal i Clinique. 2008. godine Yang se preselila iz New Yorka u Brazil da bi bila sa svojim suprugom. Dok je ondje živjela, zapanjio ju je bezbrižan odnos mještana prema tijelima i golotinji.

Naime, u Brazilu nitko ne trepne dvaput ako na plaži nosite mikrobikini, bez obzira na oblik ili veličinu. Uz Sol de Janeiro, Yang se nadala unijeti malo brazilskog slavljeničkog i samouvjerenog štiha u njegu tijela - i očito je da njezin pristup funkcionira.

@rankandstyle The best-selling body cream Selena Gomez uses is definitely worth the hype 🙌. And here is why ⬆️. #rankandstyle #soldejaniero #soldejaneiroperfume #bumbumcream #selenagomez #selenagomezedit #celebritybeautysecrets #bestbodyoil #cellulitereduction #cellulitetreatment #cellulitecream #cleangirl #cleangirlaesthetic #bestbodylotion #bestbodylotions #bestbodylotioncream ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Najpopularniji proizvod brenda je Brazilian Bum Bum Cream. Ova hidratantna krema za tijelo koja miriše na pistacije i slanu karamelu omiljena je među slavnima poput Selene Gomez, Blake Lively i Hilary Duff. Prema brendu, jedno pakiranje mirisne kreme proda se svakih osam sekundi.

Sol de Janeiro lansirao je svoj prvi miris neposredno prije izbijanja pandemije 2020. godine. Radi se o mirisnoj maglici Cheirosa '62 koja rekreira sladak miris Bum Bum kreme. Miris je postigao uspjeh usprkos tajmingu i rasprodan je na Sephorinoj web stranici nekoliko dana nakon lansiranja.

Proizvodi brenda preplavili su TikTok

Od tada je marka proširila svoju kolekciju mirisa nizom sprejeva za tijelo sličnih jestivih mirisa inspiriranih brazilskom kulturom. Svaki proizvod koji marka lansira u kratkom roku postane hit i preplavi društvene mreže, posebice TikTok. 

@the__gloss The only body sprays you'll need this summer 💜🫶🏼🫧#soldejaniero #bodyspray #perfume @Sol de Janeiro ♬ original sound - The Gloss

Bilo da tražite hidratantnu kremu koja zateže kožu, sprej za tijelo s mirisom ljeta ili ulje koje će vašoj koži dati blistav sjaj, Sol de Janeiro nudi sve to. Njihovi proizvodi nisu samo kozmetički već i pravi mali luksuzni rituali koji slave ljepotu, njegu i ljetnu bezbrižnost.

Sol de Janeiro proizvodi dostupni su u nekoliko online i fizičkih trgovina diljem svijeta, poput Sephore, Lookfantastica, Cult Beautyja, Amazona, a sada i u Bipi. Cijene variraju ovisno o trgovini, no uglavnom se kreću od 15 do 60 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.