Puma vraća originalne tenisice Speedcat

Foto: puma.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ ne znamo koja će cipela postati novi hit kao adidas Samba, ali Puma se priprema za veliki povratak s obnovljenim modelom Speedcat. U lipnju 2024. ovaj njemački brend obuće će lansirati Speedcat u dvije originalne boje.

Iako danas mnogi koriste tenisice Speedcat kao dio svakodnevne mode, originalno su bile namijenjene za trkaće staze. Njihov tanak, niskoprofilni gumeni potplat omogućuje vozačima da osjete svaki pokret papučice, što je karakteristika nekoliko modela Puma Motorsport. Za one koji nisu upoznati, Puma je službeni dobavljač odjeće za nekoliko F1 timova, što dodatno privlači ljubitelje Formule 1 ovom modelu.

Novo izdanje uključuje crnu i crvenu boju

Osim na trkaćim stazama, Speedcat se proslavio i u svijetu mode i među poznatim osobama. Nedavno je Emily Ratajkowski viđena kako nosi obje originalne boje ovog modela u različitim prigodama.

Novo izdanje uključuje crnu i crvenu boju, koje su posljednji put bile dostupne 2020. godine. Iako tada nisu postigle veliki uspjeh, promjene u modnim trendovima čine ovaj povratak vrlo uzbudljivim. Cijena još nije objavljena, ali službeni datum lansiranja je 29. lipnja, kada će biti dostupne na njihovoj web stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.