"Stalno dobivam komplimente": TikTok je opsjednut ovim duplićem Bottega Veneta torbe

Foto/Screenshot: TikTok/bottegaveneta.com/anthropologie.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO tražite savršenu torbu za prijelazna razdoblja, Melie Bianco Larissa pletena torba iz Anthropologie mogla bi biti idealna za vas.

Ova torba je postala hit na TikToku, a mnogi je uspoređuju s Bottega Veneta Jodie Mini torbom koja košta 2400 eura. Ipak, Melie Bianco torba pruža sličan izgled po puno pristupačnijoj cijeni od 99 eura. Dostupna je u osam boja, uključujući nježno ružičastu koja je savršena za ljeto, crvenu koja odlično pristaje uz jesenske kombinacije i crnu koja se uklapa u svaku priliku.

Bottega Veneta Mini Jodie, 2400 eura
Anthropologie Melie Bianco Larissa torba na rame od umjetne kože, 99 eura

Izrađena je od mekane i savitljive umjetne kože, a lako se održava jer se može jednostavno obrisati. Ručka ima elegantan čvor koji je vrlo sličan dizajnerskom modelu, a iako je torba mala, dovoljno je prostrana da u nju stanu sve vaše osnovne stvari poput novčanika, ključeva i ruža za usne.

@mackenzie.nadeau my new favorite <3 @Anthropologie #anthropologie #anthropologiefinds #anthropologiebag #meliebiancobrigitte #meliebiancobag #redforfall #fallfashion #bagunboxing #unboxing #anthropologiebottegabag #fallbags ♬ we fell in love in october - Speed - Ren
@itsangelaloya U need this bag for fall 🤎 #fyp #whatsinmybag #fallbag #essentials #anthropologiebag #meliebianco #bottegadupe ♬ Say It Right - Sped Up Remix - Nelly Furtado & Speed Radio

"Sad mi treba u svim bojama i veličinama jer sam opsjednuta!"

Mini verzija torbe dolazi nakon uspjeha veće Brigitte Woven Faux Leather Shoulder torbe, koja je također postala hit na TikToku zahvaljujući influencerima. "Anthropologie je stvarno pogodio s ovim!" napisala je jedna korisnica na TikToku. "Sad mi treba u svim bojama i veličinama jer sam opsjednuta!".

Kupci su oduševljeni ovim dizajnerskim dvojnikom. Jedna korisnica je na TikToku rekla da je torba postala neizostavni dio njenog ormara, dok je druga istaknula da je crna verzija savršena za sve prilike te da je torba iznenađujuće prostrana i elegantna. "Zaljubljena sam u ovu torbu i stalno dobivam komplimente za nju," napisala je treća korisnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.