Stan s ugradbenim namještajem u Zagrebu prodaje se za 176.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDAVAJUĆI Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama za prodaju, pronašli smo lijepo uređen dvosobni stan u Zagrebu. Stan ima 42 kvadrata, s parkirnim mjestom i spremištem 51 kvadrat, a prodaje se po cijeni od 176.000 eura.

Stan se prodaje s ugradbenim namještajem

Stan se nalazi u naselju Trešnjevka na drugom katu zgrade s liftom. Zgrada je izgrađena je 2002. godine, ima ukupno osam katova, a nalazi se na križanju Selske i Ozaljske ulice.

Stan se sastoji od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice s WC-om i hodnika. Prodaje se sa svim ugradbenim namještajem. Grijanje u stanu je plinsko etažno, a stan ima odvojena brojila.

U neposrednoj blizini stana nalazi se okretište tramvaja Remiza, kao i svi sadržaji potrebni za ugodan život, uključujući trgovine i ugostiteljske objekte. Oglas možete pogledati ovdje.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.