Stigao je novi Swatch x Omega sat: "Nitko tko ga zaista želi neće ga uspjeti kupiti"

Foto: swatch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MISSION to the Super Blue Moonphase je najnoviji model iznimno popularne kolekcije biokeramičkih satova brendova Omega i Swatch, poznate kao Mission to the Moon.

Iako ovi satovi imaju pristupačnu cijenu, njihova kupnja može biti izazov zbog ograničene ponude. Prodaju se u malim količinama i u određenim razdobljima, poput jednodnevnih prodaja, ili samo u odabranim gradovima, što ih čini teško dostupnima.

Prodavat će se samo u popodnevnim satima u kolovozu

Ovaj novi model bit će posebno teško nabaviti. Swatch će ga prodavati od 1. do 19. kolovoza, isključivo u popodnevnim satima, od 17 do zatvaranja trgovina, samo u odabranim prodajnim mjestima širom svijeta. Srećom, barem cijena nije pretjerana i iznosi 315 eura. 

Novi MoonSwatch izrađen je s kućištem, krunom i tipkama od plave biokeramike. Remen je od plavog VELCRO materijala, ukrašen svijetloplavim kontrastnim šavovima i opremljen plavom petljom za remen. Brojčanik sata, dizajniran u tzv. panda stilu, kombinira plavu boju s perlasto srebrnom, uz plave kazaljke i satne oznake.

Funkcija Mjesečeve faze

Luneta, vanjski prsten sata, izrađena je od plave biokeramike i sadrži skalu za mjerenje pulsa s bijelim oznakama, što omogućuje praćenje brzine otkucaja srca. Sat također ima funkciju Mjesečeve faze koja na tamnoplavom disku prikazuje dva plava mjeseca, vizualno prikazujući trenutnu fazu Mjeseca.

Pod UV svjetlom sat otkriva skrivene detalje na disku Mjesečeve faze, dok poklopac baterije prikazuje Mjesec u različitim nijansama plave, dodajući posebnost modelu. Brojčanici u kolekciji sadrže brendiranje Omega x Swatch te logotipove modela Speedmaster i MoonSwatch. Kazaljke na satovima obložene su sjajnim premazom Super-LumiNova, koji osigurava vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja.

Mišljenja su podijeljena

Reakcije na novi MoonSwatch model na društvenim mrežama su podijeljene. Dok su neki pohvalili izgled sata, drugi su istaknuli da ovi satovi više nisu toliko posebni. Osim toga, mnogi su se požalili na ograničenu dostupnost i prodaju isključivo u fizičkim trgovinama.

"Do kraja 2025. bit će više MoonSwatcheva nego Pokemona", "Još jedan", "Više nisu toliko specijalni" i "Stvarno iskorištavate kolekciju MoonSwatch do maksimuma", komentari su onih koji smatraju da su ovi satovi izgubili svoj početni sjaj.

No, drugi se ne slažu. "Ova kolekcija je odlična", "Odličan je", "Vau", "Prelijep je", "Treba mi", "Ovaj mi se najviše sviđa" i "Top", glase komentari onih kojima se ovaj sat, kao i cijela kolekcija, sviđa.

Međutim, mnogi su se požalili na tešku dostupnost satova. "Koja je poanta da prodajete nešto što je tako teško dostupno?", "Nitko tko ga zaista želi neće ga uspjeti kupiti, žao mi je što sam negativan, ali to je istina."

Više informacija o satu možete saznati na službenoj web stranici, gdje možete provjeriti i u kojim trgovinama će biti dostupan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.