Stigla je kolekcija Khy x Atlein. Pogledajte fotke

Foto: khy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KHY, brend koji je osnovala Kylie Jenner, ima novu kolekciju, ovaj put u suradnji s brendom Atlein. Kylie poznato voli ovaj brend, a njezin se brend odlično uklapa u Atlein priču jer oba brenda rado stvaraju odjevne komade koji djeluju poput druge kože.

Komadi se mogu međusobno kombinirati

Kolekcija je puna klasičnih, ali istovremeno neobičnih odjevnih komada koji se lako kombiniraju, a pronaći ćete majice, suknje, hlače i haljine u rasponu veličina od XXS do 4X.

Komadi su izrađeni od drapiranog i rastezljivog jersey materijala koji se prilagođava tijelu kako bi istaknuo figuru. Paleta boja uključuje bež, plavu, zlatnu, boju limete, crnu i boju trule višnje. Kolekcija je dostupna na službenoj Khy web stranici, a ispod smo izdvojili komade koji su nam se posebno svidjeli.

Asimetrična majica, cijena je 105 eura
Majica kratkih rukava, cijena je 125 eura
Hlače, cijena je 155 eura
Suknja, cijena je 155 eura
Haljina dubokog izreza, cijena je 195 eura
Haljina dugih rukava, cijena je 195 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.