Stiže jeftiniji Samsung Galaxy Watch, osvanula službena stranica podrške

Foto/Screenshot: Shutterstock/samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG se priprema obogatiti svoju liniju pametnih satova s nekoliko novih modela na nadolazećem događaju Unpacked, za koji se nagađa da će se održati 10. srpnja u Parizu. Među najiščekivanijim novitetima su Galaxy Watch 7, premium model Ultra te posebno zanimljiv zbog svoje pristupačnosti - Galaxy Watch FE.

Stranica za podršku koja otkriva postojanje pametnog sata s oznakom modela SM-R861 trenutno je dostupna na Samsungovim web stranicama za Veliku Britaniju i Latinsku Ameriku. Iako još nije službeno potvrđeno, vjeruje se da je riječ o pristupačnoj verziji Galaxy sata.

Dizajn kao Galaxy Watch 4, ali s rotirajućim prstenom

Prema prethodnim nagađanjima, smatra se da će ovaj model biti upravo Galaxy Watch FE, no još nije sigurno kako će se službeno zvati.

Prema informacijama s portala GSM Arena, pristupačniji Galaxy Watch temeljit će se na dizajnu i funkcionalnostima serije Galaxy Watch 4, ali će zadržati popularni rotirajući prsten, što je funkcija koju mnogi korisnici cijene.

Detalji o specifikacijama i točnoj cijeni zasad nisu poznati, ali se očekuje da će Samsung na nadolazećem događaju Unpacked otkriti sve pojedinosti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.