Stiže Samsung Galaxy Z Fold6 Slim?

Foto: Shutterstock (na fotki nije mobitel o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

USKORO bi trebali biti službeno predstavljeni mobiteli Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, a nagađanja o njima, kao i glasine izvora iz industrije ne prestaju curiti na sve strane. Sada pak stiže jedna nova informacija prema kojoj bi Samsung mogao kasnije predstaviti Z Fold6 Slim ili Ultra telefon. Navodno Samsung još nije odlučio o konačnom nazivu. 

Ross Young, osoba poznata po prenošenju pouzdanih informacija, na platformi X objavio je kako Samsung planira lansirati tanju verziju Z Fold6 uređaja sa serijom Galaxy S25 na početku 2025. godine. Ovaj sklopivi uređaj bit će tanji od originala, ali će imati i veći zaslon.

Navodno je Samsung uspio proizvesti tanji model svog sklopivog uređaja uklanjanjem digitizera, komponente zaslona koja omogućuje upotrebu olovke za unos. To znači da novi tanji model neće podržavati upotrebu Samsungove S Pen olovke.

U razvoju su i pristupačniji modeli

Kako izvještava GSMArena, prva serija sklopivih panela za budući Z Fold6 Slim/Ultra stići će u Samsungove pogone u četvrtom kvartalu ove godine. Ako sve prođe kako je planirano, uređaj bi trebao biti dostupan u prvom kvartalu 2025. Procijenjena cijena bi trebala biti slična onoj za Z Fold6.

Samsung očito brzo proširuje svoj asortiman sklopivih uređaja kako bi zadržao prednost pred konkurencijom, nudeći raznovrsniji izbor uređaja koji bi mogli privući širok spektar korisnika. U razvoju su i pristupačniji modeli, Galaxy Z Fold6 FE i Z Flip6 FE, koji ciljaju na ekonomičniji segment tržišta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.