Stižu božićne Chia Cups šalice. Evo gdje ih možete kupiti

Foto: chiacupsstudio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUTARNJI ritual ispijanja kave ili čaja još je posebniji kada to činimo iz lijepih šalica. Iako imamo puno favorita kada je riječ o ručno rađenim šalicama, Chia Cups su nam posebno drage.

Ove točkaste šalice osvojile su internet kada su se pojavile prije nekoliko godina. Radi se o ručno rađenim i oslikanim keramičkim šalicama za čiju izradu je zadužena Filipa Sorko.

Božićna kolekcija

Sutra, 15.10., stiže blagdanska kolekcija Chia Cupsa, koja je mnogima najdraža, pa je interes za njom svake godine velik te se brzo rasproda. 

Šalice u blagdanskoj kolekciji postanu bogatije za motiv imele, božićnog ukrasnog vijenca ili pak crvenih mašni. No i dalje su ukrašene točkicama te imaju prepoznatljivu zlatnu ručkicu.

Napomenuli su na svom Instagram profilu da kada ih puste u prodaju, neće odmah imati dostupne sve motive u svim veličinama, već će ih postupno dodavati u web shop sve do Božića te će se moći kupiti isključivo tamo.

Veličine šalica i cijene

Božićne šalice dolaze u dvije veličine:

  • L (4 dl), 250 kn/kom. (33.18 €/kom.)
  • M (2 dl), 230 kn/kom. (30.53 €/kom.)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.