Adidas predstavio nove kožne Sambe. Evo kad kreću u prodaju

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS Samba OG dobiva novu luksuznu verziju. Ovaj put, u sklopu prestižne Made in Italy linije, brend je predstavio novi model izrađen u potpunosti od kože, što tenisicama daje sofisticiran, elegantan izgled i čini ih prikladnima za hladnu i vlažnu jesen.

Luksuzne i minimalističke

Model dolazi u smeđoj boji, a nadahnut je klasičnim kožnim cipelama. Gornji dio tenisice izrađen je od ručno polirane teleće kože, što doprinosi profinjenom izgledu i osjećaju. Umjesto klasičnog brendinga na jeziku, logo brenda utisnut je u kožu, čime se dodatno naglašava minimalistički, ali luksuzan dojam.

Unutrašnjost tenisice je opremljena posebnom konstrukcijom uložaka za dodatnu udobnost. Kremaste je boje koja je usklađena s prepoznatljivim prugama na vanjskoj strani tenisice i vezicama.

Ovaj model Samba tenisica bit će dostupan od 7. listopada. Cijena za EU u ovom trenutku još nije poznata, ali u SAD-u je cijena 350 dolara. Tenisice će biti dostupne na službenom adidas webshopu i u odabranim trgovinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.