Stižu nove adidas Sambe koje pristaju bolje uz odijelo nego uz traperice

Foto: atmos-tokyo.com/adidas.com/adidas.jp

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SURADNJI s japanskim trgovcem Atmos adidas Sambe dobile su elegantnu preobrazbu. Iako je većina Samba tenisica tradicionalno izrađena od glatke kože, ovo novo izdanje donosi osvježenje.

Nove Atmos x adidas Originals Samba Tuxedo tenisice izrađene su od lakirane talijanske kože, inspirirane sjajnim kožnim cipelama koje se tradicionalno nose uz odijela. Srebrni metalik detalji krase prednji dio, petu i tri adidasove crte sa strane.

Suradnički detalji otisnuti su na jeziku i ulošku. Tenisice krasi crni gumeni potplat umjesto klasičnog smeđeg, koji je uobičajen za ovaj model.

Prema GQ-u, Atmos x adidas Samba Tuxedo tenisice bit će dostupne od 26. listopada u trgovinama Atmosa, adidasa, na aplikaciji Confirmed te kod odabranih prodavača diljem svijeta. Cijena će biti oko 100 eura, a kod preprodavača vjerojatno i više. 

Možete ih vidjeti ovdje

Još su neki luksuzni modeli Samba predstavljeni ovog mjeseca

Tuxedo nisu jedine luksuzne Sambe predstavljene ovog mjeseca. Prošlog tjedna predstavljen je model Made in Italy, koji je, kako samo ime sugerira, izrađen u Italiji. Britanska modna dizajnerica Grace Wales Bonner također je dizajnirala kolekciju Samba modela s krokodilskim uzorkom, koji su dobili brojne pohvale online.

adidas Samba Made in Italy
adidas x Wales Bonner Samba
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.