Stižu nove New Balance tenisice

Foto: Aimé Leon Dore

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAO dio svoje kolekcije za jesen 2024. Aimé Leon Dore je otkrio dvije nove boje za svoju suradnju s New Balanceom na modelu tenisica 475. Svoju su suradnju nastavili s bojama Green i Multi-Color, odnosno zelenom i šarenom. New Balance 475 iz Aimé Leon Dorea prvi je put najavio sam dizajner Teddy Santis ranije ove godine, a sada su se pojavile i službene slike.

Razigrane i retro

Green model donosi klasičan Aimé Leon Dore dizajn s kremasto-sivim gornjim dijelom i zelenim detaljima, a Multi-Color model donosi kombinaciju tamnoplave i crvene boje s diskretnim žutim i sivim detaljima.

Gornji dio tenisica izrađen je od antilopa. Vidljivi su i klasični New Balance logotipi na bočnim stranama tenisica, u zelenoj i tamnoplavoj boji. Na petama tenisica također je istaknut New Balance brending, dok je na jeziku istaknut Aimé Leon Dore brending.

Silueta 475 tenisica donosi razigranu retro estetiku karakterističnu za Aimé Leon Dore.

Cijena tenisica još uvijek nije poznata, no bit će objavljena do kraja mjeseca, kad se i očekuje njihovo puštanje u prodaju putem Aimé Leon Dore webshopa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.