Stižu Sambe s krokodilskim uzorkom, evo kako izgledaju

Foto: adidas

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIZAJNERICA Grace Wales Bonner surađuje s adidasom od 2020. godine, kada su zajednički predstavili luksuznu interpretaciju klasičnih adidas modela poput popularnih Samba tenisica. Sada su ponovno udružili snage, a u središtu pažnje ponovno je taj kultni model, jedna od najtraženijih tenisica u posljednjih nekoliko sezona.

>> Ni Anne Hathaway nije odoljela adidas Sambama

Nakon verzija s leopard uzorkom i srebrnim premazom, Wales Bonner donosi novu iteraciju adidas Samba tenisica, ovoga puta s krokodilskim uzorkom. Model dolazi u dvije boje - elegantnoj smeđoj i tamnoplavoj.

Nova kolekcija Wales Bonner x adidas ne uključuje samo Sambe

Vrijedi za istaknuti da nova kolekcija Wales Bonner x adidas ne uključuje samo Sambe. Osim još jedne verzije modela Samba MN, londonski brend Wales Bonner prvi put predstavlja i vlastitu verziju adidas Superstar tenisica.

@adidas did we count right? 😵‍💫#walesbonner #superstar #pfw #adidasoriginals ♬ original sound - adidas

Wales Bonner x adidas Superstar tenisice prvi put su predstavljene u siječnju na pariškom Tjednu mode. Ova suradnja za jesen/zimu 2024. donosi novu verziju Superstar modela, koji ima uzorak krokodilske kože, slično kao i spomenuti Samba modeli.

@ogyamaddo Wales Bonner Spring 2025 review #parisfashionweek #menswear #menswearfashion #womenswear #womensfashion #paris #adidas #sambas #adidassamba #altheamcnish ♬ original sound - Nana Addo Opoku

Kako navodi Highsnobiety, očekuje se da će svi modeli biti dostupni za kupnju ove jeseni. Samba model krokodilskog uzorka već se pojavio na StockX-u, ali cijena za sada još nije otkrivena. Možete ih vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.