Stižu službene figurice likova Baldur's Gatea 3. Ljudi pišu: "Bolje ikad nego nikad"

Foto: Promo/wizkids.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Ako želite izložiti svoje najdraže likove iz Baldur's Gatea 3 na polici ili pak zaigrati D&D (Tamnice i zmajevi) sa svojim najdražim likovima iz popularne igre, sad to možete učiniti. WizKids je predstavio malene obojene figurice sedmero popularnih likova iz Baldur's Gatea 3 te u setu dolaze Astarion, Karlach, Gale, Shadowheart, Wyll, Lae'zel i Withers.

Bit će dostupne i figurice drugih likova

WizKids je figurice predstavio na svojem Instagramu. Napomenuli su da će u ostalim setovima biti moguće kupiti i figurice drugih likova iz Baldur's Gatea 3, poput Aylin, Minthare i Yurgira, kao i različitih rasa poput goblina. Bit će moguće skupiti 40 figurica, a u svakom paketu bit će jedna veća i tri srednje ili male figurice. Likovi koje kupac dobiva u kutiji bit će nasumični.

"Bolje ikad nego nikad", "Uzmite moj novac", "Želim ih", "Proizvodi su vam uvijek odlični, ali uvijek kasnite", glase neki od komentara na njihovu objavu.

Figurice su privukle pozornost i na Redditu. Mnogi su izrazili želju za još više njih, a neki smatraju da nisu dovoljno dobro izrađene: "Želim Minsca i svemirskog hrčka", "Nema Scratcha", "Očekivala bih da će samo jedna figurica biti 50 dolara s obzirom na to koliko je igra popularna", "Naručila sam ih, a onda sam vidjela kako Astarion izgleda izbliza", "Da se barem mogu kupiti zasebno."

Official Baldur's Gate 3 Miniatures Announced— $50 for 6 Origin Characters Plus Withers
byu/Feeling-Date4784 inBG3

Bit će puštene u prodaju u veljači, no točan datum još uvijek nije poznat. U svakom slučaju, figurice sedam ključnih likova Baldur's Gatea 3 moguće je prednaručiti po cijeni od 49.99 američkih dolara, što je otprilike 45 eura. Komplet s četiri nasumične figurice može se prednaručiti za 199.92 dolara (oko 180 eura).

Komplet sedmero likova Baldur's Gatea 3, WizKids, cijena je 49.99 dolara
Komplet nasumičnih figurica, WizKids, cijena je 199.92 dolara
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.