Stižu vodootporne adidas Gazelle tenisice u jesenskim bojama

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS Gazelle tenisice jedan su od najprepoznatljivijih i najdugovječnijih modela u povijesti sportske obuće. Prvi put lansirane 1966. godine kao sportske tenisice za treninge u dvorani, Gazelle su brzo postale omiljene zbog svog minimalističkog dizajna i svestranosti.

Izrađene od antilopa s ravnim potplatom, ovaj model se ističe jednostavnim, ali elegantnim izgledom koji pristaje gotovo svakom stilu odijevanja. 

Kroz desetljeća, Gazelle tenisice zadržale su svoj kultni status, postavši sinonim za bezvremenski dizajn koji spaja sportsku funkcionalnost i urbani stil. Iako su prvotno bile namijenjene sportašima, danas su popularan izbor među ljubiteljima mode i streetwear kulture. Mnogi ih ističu kao jedan od udobnijih adidasovih modela.

Nove boje adidas Gazelle GORE-TEX tenisica

Gazelle tenisice su kroz godine prošle kroz mnoge varijacije, zadržavajući prepoznatljivi dizajn, ali prilagođavajući se modernim trendovima i potrebama tržišta. Ove varijacije obuhvaćaju različite materijale, boje i posebna izdanja.

Jedna od verzija su i vodootporne adidas Gazelle tenisice izrađene od GORE-TEX materijala, koje je brend prvi put lansirao 2021. godine. Ove jeseni adidas na tržište lansira tri nove boje, idealne za jesen i zimu.

Tako će sada adidas Gazelle GORE-TEX tenisice biti dostupne u nijansama ledeno plave, tamnoplave i crne. Očekuje se da će biti dostupne kod odabranih trgovaca od 30. rujna. Cijena za sada nije poznata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.