"Kupit ću ih još": Police s Amazona oduševile stotine kupaca

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO se zgrozite svaki put kad otvorite kuhinjski ormarić ili ladicu jer još niste pronašli rješenje za organizaciju začina koje vam odgovara, možda imamo rješenje. U pitanju je rješenje koje je dobro čak i ako živite u unajmljenom stanu jer ne zahtijeva nikakvo bušenje ili veće radove.

"Odlično se drže"

Magnetske držače za staklenke za začine možete staviti na bočnu stranu frižidera. Naravno, začini nisu jedini za što ih možete koristiti, ali vrlo su praktično rješenje jer će vam biti nadohvat ruke dok kuhate, što je posebno poželjno ako su vam površina za pripremu jela ili štednjak neposredno uz frižider.

Ovakve police na njemačkom Amazonu imaju jako dobre recenzije: "Super je, kupila sam ih i obitelji", "Magneti su snažni, odlično drže policu na frižideru", "Kupit ću ih još", "Nisam očekivala da će biti ovako dugotrajne", "Dobro se drže i imaju puno prostora", "Imam osam komada za začine, odlično se drže".

Ove police ne morate koristiti isključivo na frižideru. Bit će korisne i na perilici rublja što će vam olakšati organizaciju deterdženata i drugih potrepština.

Uamector magnetske police, Amazon, cijena je 28.33 eura
Quinne magnetske police, Amazon, cijena je 16.99 eura
Guomis police, Amazon, cijena na sniženju je 19.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.