Stropna lampa iz Zare komad je o kojem svi trenutno pričaju: "Predivna je"

Screenshot/Foto: TikTok/zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA i Zara Home popularne su destinacije kupaca u potrazi za trendi komadima po prihvatljivim cijenama. Asortiman proizvoda u Zara Homeu uključuje različite artikle poput posteljine, ručnika, prekrivača, jastuka, posuđa, dekorativnih predmeta, svijeća i mnogo toga. Komadi za dom ove marke često odražavaju trenutne trendove u dizajnu interijera, nudeći širok spektar stilova koji zadovoljavaju različite ukuse i preferencije kupaca.

Stoga nije ni iznenađenje da često postanu viralni na društvenim mrežama, a posebno su popularne lampe brenda. U svojoj ponudi imaju one stolne, podne, zidne i stropne. A upravo je jedna stropna oduševila Instagram i TikTok u posljednje vrijeme i postala glavna tema kada je u pitanju rasvjeta. 

@claudiagabriellav New kitchen lamp.#kitchen #zara #japandi #modernorganic #interior #interiordesign #modernclassic #cozyathome #homedecor #housetour ♬ Hey - Siggerr

"Tako je lijepa"

Lampa je toliko popularna da nam doslovno non-stop iskače na feedovima društvenih mreža, a ljudi je koriste za različite namjene i prostorije u domu - iznad blagovaonskog stola, u spavaćoj sobi pa do glavne stropne lampe u dnevnom boravku. 

Videi s njom u prvom planu često premašuju milijunske preglede, a komentari su mahom pozitivni. "Predivna je, jedino mi se ne sviđa što je od papira zbog čišćenja", "Treba mi", "Opsjednuta sam", "Kupit ću je", "Savršena je", "Tako je lijepa", samo su neki od komentara koji se mogu iščitati ispod videa na TikToku. 

@lustliving_ and she’s even more beautiful in real life @zarahome 6367/047/251 #zaralight #zaralighting #bedroomlighting #bedroomlights #minimalbedroom #minimalbedroomstyling #minimalbedroomdecor #calmbedroom ♬ Little Life - Cordelia
@silje.horntvedt The autumn lught - gotta love it 🍁 And also thi ls new lamp from Zara - whats not to love? 💡😍 #Zaralamp #interiordesign #interiordetails #zara #interiordecor #mycountryhome ♬ La Vie En Rose - Emily Watts

Mekan i romantičan izgled

Double-leaf stropna lampa bjeličaste je boje i ima dva lista s detaljem zlatne boje. Ovaj komad je atraktivan i estetski privlačan te kombinira funkcionalnost s dekorativnim elementima. Lampe inspirirane prirodom, poput cvjetnih motiva, često su tražene zbog svoje sposobnosti stvaranja ugodne atmosfere i dodavanja vizualnog interesa u prostoru.

@pavan.home My favourite purchase for our new home! 🤍✨ @Zara Home Official #zarahome #zarahaul #lamp #lamps #bedroom #interiordesign #interior #zara #hmhome #home #homedecor #lamptok #asm #fyp #unboxing #obsessed ♬ im obsessed - .

Zarina lampa izrađena je od papira, što joj daje "mekan" i romantičan izgled te dolazi u tri veličine - maloj, srednjoj i velikoj. Cijena joj se kreće od 38.99 eura, za najmanju lampu, do 79.99 eura, za onu najveću. Neki u svoj prostor inkorporiraju više ovih lampi različitih veličina za zanimljiv estetski dojam. Lampe možete vidjeti ovdje

Velika stropna lampa, Zara Home, 79.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.