Sutra se održava sajam u Zagrebu koji ne želite propustiti, evo detalja

Foto: Press/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SUBOTU, 5. listopada, od 11 do 17 sati u skrivenom vrtu Figa Gardena, na adresi Gundulićeva 39 u Zagrebu, održava se treće izdanje art sajma Stolnjak.

Jesenske kolekcije umjetnika i rukotvoraca bit će izložene na ovom događanju pružajući priliku posjetiteljima da otkriju jedinstvene komade za uređenje doma ili zanimljive modne dodatke. Art sajam Stolnjak ističe se kao mjesto na kojem ljubitelji originalnih detalja mogu pronaći unikatan dar za sebe ili dragu osobu.

Evo tko će sve izlagati na sajmu

Uz bogatu ponudu rukotvorina, posjetitelji će moći uživati u Figa Gardenu u zdravim slatkim i slanim zalogajima i koktelima, što je savršena prilika za opušteni vikend u centru grada. Među izlagačima posjetitelje očekuju Garoful, Orla Bird, Olofka, Jupiterska, Tvoja soba i Charm&Pearl.

Garoful

Garoful nakit spaja tradicionalnu obradu metala s modernim tehnikama. Njihovi komadi, obogaćeni epoksi smolom i lokalnim biljem, predstavljaju jedinstven spoj prirode i zanatske vještine, a stil brenda definiran je pojmom organski minimalizam.

Orla Bird

Orla Bird, dizajnerica i ilustratorica, poznata je po svojim simboličkim radovima koji istražuju biljne ornamente i formu ljudskog tijela. Osim što se bavi ilustracijama i dizajnom, izrađuje nakit od mesinga te je izdala dva špila tarot karata s vlastitim ilustracijama.

Olofka

Olofka prenosi svakodnevne detalje u vesele ilustracije koje se mogu objesiti na zid ili pronaći na notesima, torbama i drugim korisnim predmetima. 

Jupiterska

Jupiterska, brend specijaliziran za ručno rađene tepihe i tapiserije od novozelandske vune, bavi se i izradom odjeće te printeva autorskih ilustracija, i to uvijek s naglaskom na unikatnost i personaliziran dizajn.

Tvoja soba

Tvoja soba donosi dekor za dom i nakit u jednostavnim, geometrijskim oblicima, koristeći ekološki prihvatljive materijale poput akrila, gipsa i cementa. Svaki je komad ručno izrađen, čime se osigurava njegova jedinstvenost.

Charm&Pearl

Charm&Pearl nakit kombinira šarene staklene privjeske, perlice i klasične bisere stvarajući veselu i neodoljivu kolekciju za sve one koji traže nešto posebno.

Art sajam Stolnjak pruža savršenu priliku za otkrivanje kreativnosti i umjetnosti u srcu Zagreba nudeći jedinstveno iskustvo kupovine i uživanja u opuštenoj atmosferi. Više detalja možete pronaći ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.