Svaka influencerica ima ovaj baloner, ne čudi zašto

Foto/Screenshot: TikTok/sezane.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BALONERI su obavezan komad u ormaru svakog ljubitelja mode. Dovoljno je samo zaviriti na Instagram da biste vidjeli brojne influencerice koje u ovom prijelaznom razdoblju godišnjih doba nose baš taj komad odjeće. Baloner iz godine u godinu zadržava svoje mjesto među najpopularnijim jesenskim kaputima.

Baloner brenda Sézane osvojio je srca modnih influencerica

Ove jeseni baloneri dolaze u raznim stilovima, od kraćih modela do modernih verzija od antilopa. Ipak, jedan se posebno ističe - Clyde baloner francuskog brenda Sézane. Postao je iznimno popularan među modnim influencericama, toliko da se već par puta rasprodao.

@morganewaquez64 On en penses quoi du trench Clyde @Sézane ? Perso je l’aime trop 🤍🫶 #pourtoi #fyp #trend #foryou #matchalatte #sezane #sezanelovers #sezaneaddict #sezanehaul ♬ End of Beginning - Djo
@verykiut had been wanting this trench coat for sooo long and it’s perfect 🤍 #haul #unboxing #falltrends #fallfashion #clydetrenchcoat #clydetrench #sezane #sezaneclydetrench #sezanehaul @Sézane ♬ Time of the Season - Mono Version - The Zombies

Što ga čini posebnim?

Ima širi kroj i jednostavan dizajn, koji savršeno odražavaju opušten pariški stil. Uz to, starinski gumbi i uredan ovratnik daju mu elegantan izgled. Još jedan cool detalj je karirana podstava koja se vidi kad podvrnete rukave i dok hodate.

Clyde baloner, 260 eura
Clyde baloner, 260 eura

Dolazi u nekoliko boja

Clyde baloner dolazi u klasičnim bojama kao što su bež i camel, ali i u kaki i crnoj za one koji žele nešto drugačije. Bez obzira na to koju boju odaberete, ovaj baloner možete nositi tijekom cijele sezone, što je vrlo praktično s obzirom na kišu koja nas čeka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.