"Svaki je bio smeće": Prema mišljenju mnogih, ovo je najgori Appleov proizvod

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO je Apple poznat po prepoznatljivom i kvalitetnom dizajnu, nisu mu strane ni povremene pogreške. Uzmimo za primjer nedavne maske FineWoven, koje su izazvale polemiku. No, čini se da ništa ne može izazvati više uzbuđenja na internetu od Appleovih miševa.

Svatko tko je ikada doživio pražnjenje baterije na Magic Mouseu 2 tijekom rada, potvrdit će potpunu traumu situacije. S priključkom za punjenje smještenim na dnu miša, uređaj postaje potpuno neupotrebljiv tijekom punjenja. Važno je napomenuti da najnoviji model nije prvi Appleov miš koji je izazvao negodovanje.

Na Redditu je nedavno podijeljen post koji pokazuje evoluciju Appleovih miševa od 1983. do 2023. Međutim, komentari ispod objave otkrivaju da skroman miš očito nije snažna strana Applea s gledišta dizajna.

The evolution of Apple mice from 1983 to 2023. The first mouse released by Apple was named Lisa and was developed by designers from a third-party company, Hovey-Kelley.
byu/neiroman inDesignPorn

"Odbijaju napraviti dobar miš"

Jedan korisnik komentira da je Appleov miš dosljedno najgori dio opreme koji su izdali, naglašavajući: "Taj kružni u sredini je možda najgori." Drugi dodaje: "To je kolekcija najgorih miševa koji su ikada postojali." Treći zaključuje: "Nevjerojatno je kako je ovo jedini komad tehnologije koji Apple nikada nije uspio napraviti ispravno." 

Kritikama nije bilo kraja: "Toliko je vremena prošlo, a Appleov računalni miš i dalje ima užasnu ergonomiju", "Dobro je znati da su uvijek bili sranje", "Jednostavno odbijaju napraviti dobar miš", "Nadamo se da će vam sljedeća generacija omogućiti punjenje i korištenje u isto vrijeme", "I svi su bili užasni za korištenje. Mislim tko testira i odobrava dizajne, ne znam niti jednu osobu koja voli Appleov miš", "I svaki je bio sranje", još su neki od komentara.

Doista, ne komentira samo zajednica na Redditu nedostatke Appleovih miševa. Svakodnevno pretraživanje na X-u s ključnim riječima 'Apple mouse' uvijek otkriva mnogo pritužbi na njihove miševe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.