"Sve preporuke": Ovaj organizator za nakit prodaje se kao lud. Košta manje od 5 eura

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVI znamo kako je frustrirajuće kada nakit završi razbacan po ladicama ili kutijama. No u Sinsayu smo pronašli odličan organizator za nakit koji može riješiti taj problem. Njihov novi organizator za nakit ne samo da rješava problem nereda, već to čini po pristupačnoj cijeni od samo 4.49 eura. Nije ni čudo što se ovaj praktični komad prodaje kao lud.

Dimenzije i boje

Organizator dolazi u idealnoj veličini s dimenzijama 20 cm x 15 cm x 14.5 cm. Ove mjere čine ga dovoljno prostranim za pohranu raznih komada nakita, a opet dovoljno kompaktnim da se uklopi na svaku policu ili u ladicu. Za one koji vode računa o estetici, dobra vijest je da organizator dolazi u tri elegantne boje: bež, sivoj i pastelno ružičastoj. 

Recenzije kupaca prepune su pohvala

Ono što ovaj organizator čini posebno privlačnim su izvanredne recenzije korisnika. Kupci su jednoglasno oduševljeni ovim proizvodom. Mnogi ističu da proizvod u potpunosti odgovara prikazanoj slici, što je uvijek plus kod online kupovine.

Komentari kupaca prepuni su pohvala. "Sve preporuke!" i "Savršena i korisna kutija za nakit!" samo su neke od recenzija koje se mogu pronaći. Ove reakcije jasno pokazuju da organizator nije samo funkcionalan već i vizualno atraktivan dodatak svakom domu. Možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.