Svi trenutno žele nositi haljine ovog stila

Foto: Profimedia/chloe.com/zara.com/mango.com/hm.com/farefetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKE modne sezone jedna dizajnerska kolekcija postane hit među slavnim osobama i njihovim stilistima. Ili slavne osobe traže od svojih stilista da im nabave određeni komad ili ih stilisti sami predlažu. To se dogodilo s ružičastom kolekcijom Pierpaola Picciolija za Valentino i s kolekcijama Matthieua Blazyja za Bottega Venetu. 

Isto se dogodilo i s Miu Miu mikro suknjom iz 2022., koju su nosile mnoge zvijezde poput Zendaye i Nicole Kidman. Kada je nešto zaista dobro i popularno, svi to žele, a to se događa i sada, piše Who What Wear

Povratak boho stila

Ove sezone svi žude za komadima iz prve kolekcije Chemene Kamali za Chloé, koju mnogi u modnoj industriji vide kao veliki povratak boho stila. Prije nego što je marka predstavila ovu kolekciju na prošlogodišnjem Tjednu mode u Parizu, boho stil već dugo nije bio u trendu.

Zapravo, samo su rijetki, poput Sienne Miller i Alexe Chung, još uvijek nosili taj stil. Sienna je sada jedno od glavnih lica ove kolekcije, dok je Alexa na reviji nosila Chloé klompe koje su brzo postale hit. Sada svi žele barem jedan boho komad u svojoj garderobi za promotivne turneje ili crvene tepihe.

Prvi znakovi uzbuđenja oko kolekcije pojavili su se na samoj reviji, gdje su svi u prvom redu nosili već spomenute klompe. Međutim, Kamalijin povratak u Chloé, gdje sada radi treći put, zaista je dobio na važnosti tek s predstavljanjem njezine kolekcije na Met Gali.

Stil je oživljen na najvažnijoj modnoj večeri

Na ovogodišnjoj Met Gali pod nazivom Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, Chemena Kamali se pojavila ruku pod ruku sa Siennom Miller, kao i s Gretom Gerwig, Emmom Mackey i Zoe Saldañom. Sve su bile odjevene u boho stil Chloé, oživljavajući ovaj trend na najvažnijoj modnoj večeri.

Dok je Sienna Miller nosila najupečatljiviji outfit - haljinu od nabrane čipke u boji slonovače, Zoe Saldaña odabrala je jednostavnu prozirnu slip haljinu od šifona u boji terakote, koju je stegnula još jednim viralnim komadom iz kolekcije - remenom s natpisom Chloé u zlatnom kurzivu.

Nakon Met Gale, boho stil i popularni Chloé komadi proširili su se i na ulice. Daisy Edgar-Jones je tijekom promotivne turneje za film Twisters nosila dvije boho haljine ovog brenda: jednu mini haljinu, koju je kombinirala sa smeđim klompama, i drugu dugu haljinu u baby plavoj boji.

Prije nekoliko dana Sydney Sweeney prošetala je od glave do pete u Chloé, uz izuzetak Miu Miu torbe. Nosila je mini haljinu u boho stilu, čizme iznad koljena i jaknu u stilu ogrtača.

Izdvojili smo Chloé haljine, kao i haljine drugih brendova u boho stilu.

Chloé boho haljine

Haljina Chloé, Farfetch, 3290 eura
Haljina Chloé, 3290 eura
Haljina Chloé, 9500 eura
Haljina Chloé, 4790 eura

Boho komadi drugih brendova

Haljina H&M, 59.99 eura
Haljina H&M, 39.99 eura
Haljina Mango, 199.99 eura
Haljina Mango, 119.99 eura
Bluza Mango, 79.99 eura
Haljina Zara, 69.95 eura
Haljina Zara, 99.95 eura
Haljina Zara, 79.95 eura
Haljina Zara, 59.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.