Svi su poludjeli za ovom košuljom iz Manga koju je nosila Meghan Markle

Foto: Profimedia/asos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VOJVODA i vojvotkinja od Sussexa, poznati po svom neumornom angažmanu u humanitarnim i društvenim inicijativama, proveli su četiri dana na turneji po Kolumbiji sudjelujući u različitim događanjima. Tijekom ovog putovanja vojvotkinja Meghan Markle privukla je posebnu pažnju svojim stajlingom.

U nedjelju je Meghan briljirala na forumu "Afro žene i moć", održanom u Gradskom kazalištu u Caliju. Za ovu priliku vojvotkinja je odabrala upečatljiv outfit, koji je oduševio prisutne. Meghan je nosila suknju kolumbijske dizajnerice Silvije Tcherassi, elegantne Manolo Blahnik salonke - BB 105 Purple Suede Pumps i Cartierov nakit.

No najzanimljiviji detalj njenog outfita bio je gornji dio – jednostavna bijela pamučna košulja bez rukava iz Manga. 

Asos, Mango košulja, 37.99 eura

Kao što to obično biva kad Meghan odabere neki odjevni predmet, interes za taj komad postane ogroman. Bluza iz Manga već je rasprodana na njihovom web shopu, ali smo je uspjeli pronaći na ASOS-u za 37.99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.