Swatch predstavio Neon kolekciju savršenu za ljeto

Foto: swatch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOLEKCIJA neonskih satova najnovije je što nam švicarski proizvođač Swatch nudi. Inspirirani stilom 80-ih i 90-ih, ovi satovi se ističu neonskim bojama, šarenilom i dobrom energijom. U ponudi je ukupno šest satova: Neon Wave, Neon Flash Arrow, Neon Jelly, Neon Hot Racer, Neon Pink Podium i Neon Rider.

"Želim ih sve"

Dok su Neon Wave i Neon Flash Arrow kronografi, ostali modeli prikazuju samo vrijeme. Satovi imaju i druge razlike, uključujući veličinu brojčanika. Pink Podium i Hot Racer imaju brojčanik od 34mm, dok Neon Rider ima nešto veći brojčanik od 41mm.

Neon Hot Racer zanimljiv je zbog izuzetno tankog Skin kućišta debelog samo 4 mm.

"Želim ih sve", "Volim ih", "Impresivno", "Imam originalni Neo Rider, ali i veći model je lijep", neki su od komentara na Instagramu brenda.

Kućište satova je plastično, a remen je rađen od silikona. Pokreće ih kvarcni mehanizam, a vodootporni su do 3 bara, odnosno do 30 metara. Zajedničko svim satovima je i što su lagani na ruci, što ih čini savršenima za vruće ljetne dane.

Satovi su dostupni po cijeni od 75 do 165 eura, ovisno o modelu, a više o kolekciji možete pročitati ovdje. Dostupni su u webshopu i odabranim fizičkim trgovinama.

Neon Pink Podium, 75 eura
Neon Rider, 90 eura
Neon Hot Racer, 120 eura
Neon Flash Arrow, 130 eura
Neon Wave, 130 eura
Neon Jelly, 165 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.