Sydney Sweeney otkrila zašto je objavila provokativne fotke. Pišu joj: Znala sam

Foto: heydude.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLUŽBENO je potvrđeno - Sydney Sweeney postala je nova globalna ambasadorica brenda HeyDude, koji je u vlasništvu tvrtke Crocs Inc. Ovo također znači da su nedavno objavljene provokativne fotografije na njezinom Instagram profilu dio lukavo osmišljene marketinške kampanje te su, između ostalog, korištene i za najavu ove suradnje.

Pogledajte službeni video kampanje. 

Sydney Sweeney: Oduševljena sam što ću predstavljati brend

Ova raznovrsna marketinška kampanja predstavlja Sydney Sweeney kao direktoricu brenda HeyDude, istodobno otkrivajući aspekte njezina života izvan svjetla reflektora.

"Biti direktorica Dudea znači prihvatiti moć koja dolazi s ulogom žene sposobne postići sve što si zada te inspirirati druge da i oni mogu ostvariti bilo što ako su spremni pokušati", rekla je Sweeney povodom suradnje. "Nedavno sam prvi put probala wake surfing i bilo je iznimno zabavno. Također uživam u gradnji kućica na drvetu i penjanju po stijenama", dodala je.

Dodala je kako brend HeyDude nikada ne žrtvuje stil zbog udobnosti, što čini njihove kultne modele njezinom omiljenom obućom. "Oduševljena sam što ću predstavljati brend u 2024. godini i dalje", izjavila je.

Instagram objavu kojom je najavljena suradnja između nje i brenda HeyDude zasuli su brojni komentari.

"Vidjela sam Sydney Sweeney u cipelama HeyDude, pa sam ih i ja kupila", "Nažalost, sada moram kupiti par", "Ova suradnja je sve", "Naručujem odmah", "Možemo li naručiti cipele koje je Sydney nosila?", "Ne znam što prodaje, ali uzet ću dva, molim", "Žao mi je, Dude, ali ni Sydney Sweeney ne može učiniti tvoje cipele kul. Međutim, moj djed će uzeti dva para", "Znala sam, volim je", "Prodano", neki su od komentara povodom suradnje na Instagramu.

Odabiri Sydney Sweeney 

Na službenoj web stranici brenda sada je dostupna posebna stranica Sydney Sweeney s njezinim odabirima obuće HeyDude. Možete je vidjeti ovdje. Izdvojili smo nekoliko stilova koje Sydney preporučuje u nastavku.

HeyDude Wendy COMF, 94.99 eura 
HeyDude Wendy Metallic Sparkle, 79.99 eura
HeyDude Wendy Funk Mono, 74.99 eura

HeyDude obuća dostupna je i u Hrvatskoj, u trgovinama poput Intersporta te u online trgovinama kao što su Modivo, ecipele i druge. Također, može se naručiti i s njemačkog Amazona.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.