Sydney Sweeney prošetala u čizmama kakvih će biti posvuda ove jeseni

Foto: Profimedia/chloe.com/nextdirect.com/yoox.com/modivo.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO nas još nekoliko tjedana dijeli od službenog početka jeseni, neki celebovi već pokazuju savršene jesenske komade.

Bella Hadid je oduševila odličnom jaknom od brušene kože, Selena Gomez istaknula se upečatljivim ljetno-jesenskim prijelaznim outfitom, a sada je Sydney Sweeney privukla pažnju fantastičnim čizmama.

Elegantne, ali i praktične

Glumica je prije nekoliko dana za poslovni sastanak u Beverly Hillsu odabrala par čizama iznad koljena brenda Chloé, koje će zasigurno biti jedan od najtraženijih komada ove jeseni.

Čizme dosežu znatno iznad koljena i imaju malu vezicu na stražnjoj strani. Ostatak njezinog outfita također je brenda Chloé, a sastoji se od krem haljine od šifona i bež ogrtača. Kožna shopper torba iz kolekcije Miu Miu upotpunjuje njezin elegantni boho izgled.

Čizme iznad koljena predstavljaju elegantan, ali i praktičan izbor. Njihova dužina osigurava toplinu čak i kad temperature padnu, omogućujući nošenje mini suknji i haljina i kasno u jesen. Kombinirane s hulahopkama ili visokim čarapama, pružaju dodatnu udobnost. Ukratko, riječ je o jednom od najsvestranijih modnih komada ove sezone, a Sydney Sweeney već prednjači u tom trendu.

Čizme, Chloé, 1750 eura

Našli smo i slične, pristupačnije modele. 

Čizme, Next, cijena na sniženju je 29 eura
Čizme Janet & Janet, Yoox, 234 eura
Čizme Pinko, Modivo, cijena na sniženju je 332 eura
Čizme Marella, Modivo, 414 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.