"Tako dobro mirišeš": Taylor Swift konačno je otkrila svoj prepoznatljivi miris

Foto: Profimedia/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ više od deset godina fanovi su pokušavali otkriti koji parfem koristi Taylor Swift. Na dodjeli MTV VMA 2024., izgleda da smo napokon dobili odgovor. U simpatičnom trenutku, drag queen Xunami Muse slikala se s Taylor i usput je pitala koji parfem nosi. Taj trenutak je snimljen i kasnije je osvanuo na društvenim mrežama pa su fanovi konačno saznali Taylorin omiljeni miris.

"Tako dobro mirišeš", rekla je Muse dok je glumila da nanosi parfem. Na to je Swift odgovorila s osmijehom: "Oh, hvala, to je Tom Ford." Muse je ponovila: "Tom Ford! Tako je lijep." 

Obožavatelji su godinama pokušavali saznati koji parfem koristi. U dokumentarcu Miss Americana iz 2020. godine vidjela se bočica parfema Tom Ford Santal Blush, što je pokrenulo nagađanja među fanovima. Iako Taylor nije precizirala koji parfem Toma Forda koristi, taj detalj sugerira da je Santal Blush vjerojatno njezin omiljeni miris. Osim toga, nekim je fanovima otkrila da voli i Viktor&Rolf Flowerbomb i Tom Ford Tobacco Vanille, pa je moguće da ponekad kombinira te mirise.

Santal Blush - Eau de Parfum, 30 ml, 162 eura

Sva tri mirisa koja se spominju odgovaraju opisu Davida Lettermana iz 2010. godine, koji je rekao da Taylor Swift miriše na "skupo drvo". Santal Blush je pikantna kombinacija ylang-ylanga, cimeta, cedra i sandalovine, Tobacco Vanille nudi bogat drvenasti ton, dok Flowerbomb donosi lagani miris čaja, bergamota i mošusa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.