Ova posteljina iz H&M-a viralna je na TikToku. Jasno je i zašto

Foto/Screenshot: TikTok/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

H&M-ov komplet navlaka za poplun od muslina izazvao je pravu senzaciju na društvenim mrežama, posebno na TikToku. Nije iznenađujuće što je ovaj jednostavan, ali elegantan komad posteljine osvojio srca mnogih.

@lifeofsels Prettiest h&m bed sheets ✨ #home #hmhaul #hmhome #bedroom #bedsheets #homedecor #fypシ゚ #fy #decoration #homedecor ♬ original sound - Marcel W.
@angelinajolxe run don‘t walk to H&M HOME 🤍 #musselinbettwäsche #musselin #hmhome #cleangirlaesthetic #cleangirl ♬ original sound - 音楽kanji_gaku - kanji

Različite boje i dimenzije

Komplet dolazi u raznim bojama i dimenzijama, pa se lako uklapa u različite stilove spavaćih soba. Na dnu se pričvršćuje skrivenim metalnim kopčama, što osigurava da poplun ostane na mjestu cijelu noć.

Posteljina za king size krevet, 79.99 eura
Posteljina za krevet za jednu osobu, 49.99 eura

Korisnici TikToka ne mogu prestati hvaliti ovu posteljinu. "Kupila sam ju. Tako je udobna i topla, čuvam je za zimu", "Tako je topla", "Prekrasna", "Obožavam posteljinu iz H&M-a", neki su od komentara na TikToku.

H&M je očito pogodio pravu kombinaciju kvalitete, stila i cijene, stvarajući proizvod koji se odlično uklapa u trendove koje prate mladi na TikToku.

Za one koji traže način da osvježe izgled svoje spavaće sobe, ova H&M-ova posteljina čini se kao odličan izbor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.