"Nemojte ga vraćati, preklinjem vas": Omraženi modni dodatak ponovo je u trendu

Foto: Shutterstock/Profimedia/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN od najvećih modnih trendova koji su obožavali kasni milenijalci ponovo se vraća.

Guccijevi klasični dvostruki G remeni ponovo su u središtu pozornosti. Ovi remeni s logotipom neko su vrijeme bili statusni simbol i nezaobilazni dodatak za sve koji su željeli ostati u trendu. Ipak, nakon određenog vremena postao je jedan od najomraženijih modnih dodataka.

Međutim, sada je opet popularan, a nedavno su ga nosile i neke poznate osobe. Bella Hadid viđena je s ovim remenom u New Yorku u svibnju, a voli ih i Miley Cyrus.

"Nemojte ga vraćati, molim vas, preklinjem vas"

Popularni račun na društvenim mrežama @databutmakeitfashion objavio je analizu "povratka Guccijevog remena," otkrivši da je broj postova o ovom "kontroverznom modnom dodatku" rastao za oko 18% dnevno tijekom jednog tjedna.

"Nemojte ga vraćati, molim vas, preklinjem vas", napisao je jedan korisnik u komentarima. Drugi je dodao: "Ne vraćajte ružni Gucci remen, molim."

S druge strane, jedna obožavateljica ponosno je izjavila: "Tako sam sretna što ga nikad nisam bacila."

Cijene manjih modela remena variraju od 320 do 350 eura, dok ćete za veće modele morati izdvojiti nešto više od 400 eura. Širok izbor Gucci remena možete pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.