Temu privlači žene jeftinom šminkom, ali iskustva nisu baš sjajna: "Kupila i bacila"

Foto/Screenshot: Shutterstock/temu.com/Facebook

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PLATFORME poput Temua nude privlačne cijene i širok asortiman proizvoda, što može biti vrlo primamljivo za kupce. No kod šminke niske cijene ne garantiraju uvijek zadovoljstvo korisnika.

Na Facebook stranici "Temu iskustva i preporuke" nedavno je jedna korisnica potaknula raspravu o kvaliteti šminke dostupne na ovoj platformi. Njeno pitanje o iskustvima drugih kupaca s Temu šminkom izazvalo je lavinu komentara, većinom negativnih.

Korisnice su se požalile na razne probleme s naručenom šminkom. Neke su istaknule da proizvodi ne odgovaraju opisima na stranici, dok su druge bile razočarane kvalitetom. 

Jedna korisnica je napisala: "U klasičnim bojama loše, baš jako loše. Nije Temu mjesto gdje bismo trebali nabavljati kozmetiku."

Druge su dodale: "Kupila sam plavu maskaru, kvaliteta užas", "Meni je loša sva kozmetika. Od ruževa, sjajila, sjenila do maskara", "Maskara katastrofa, suha skroz, odmah sam je bacila", "Preporučujem da ne naručujete kozmetiku, posebice ljepilo za umjetne trepavice."

"Nemojte naručivati kozmetiku. Ništa nije dobro, barem ono što sam ja naručila do sada. Sjenila, olovke, ruž, sjajilo. Jednostavno ne valja. Predivno izgleda na slikama, no nije ni blizu", "Meni sve loše bilo, od ruža do maskare, laka za nokte. Boje totalno drugačije nego na slici", još su neki od komentara.

Nije sve tako negativno

Ipak, bilo je i pozitivnih iskustava iako u manjini. Neki kupci su zadovoljni određenim proizvodima.

"Kupila sam maskaru i dugotrajan ruž i OK su", "Uzela sam marmeladu za sunčanje, odlična, preparat za kovrčavu kosu, oduševljena sam. Masku za kosu, vrh!" komentari su zadovoljnih kupaca.

Iako Temu i slične platforme mogu ponuditi odlične cijene, kada je u pitanju šminka, možda je ipak mudrije držati se provjerenih brendova i prodavača, posebno ako imate osjetljivu kožu ili ste skloni alergijama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.