"Tenisice prosječnog istočnoeuropskog graditelja": A-COLD-WALL ima nove najkice

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

A-COLD-WALL se izgleda vraća svojom novom verzijom najkica. Prošle godine marka je izbacila tri Air Max Plus 98 verzije tenisica u različitim bojama od kojih je plava varijacija "zapalila" društvene mreže i posljedično se rasprodala u kratkom roku. Sada se brend ponovno vratio tom modelu osmišljavajući popularnu siluetu koja ovaj put izgleda - uništeno. 

Brend je na svom Instagram profilu podijelio fotku Air Max Plus tenisica koje izgledaju kao da je netko netom prije fotkanja u njima prošetao blatom ili kao da su možda skinute s nogu radnika koji je žbukao cijeli dan. Pogledajte fotke ispod i prosudite sami. 

"Razorno, ali također izgledaju kao da dolaze s gradilišta"

Za sada marka nije otkrila mnogo o novoj verziji popularnih tenisica tako da je teško reći o čemu se točno radi i kakav je to bijeli materijal na samim tenisicama. No tu je prepoznatljiv Swoosh i debeli potplat. 

Objava je, naravno, prikupila mnoštvo komentara. Mnogi su se našalili s izgledom tenisica, a drugi su povukli paralelu s Maisonom Margielom. "Dnevne tenisice prosječnog istočnoeuropskog graditelja", "Suhozid", "Miješanje cementa u ovima", "Daju vibru Margiele", "Trebaju mi", "Zaljubio sam se", "Vau", "Bolesne", "Razorno, ali također izgledaju kao da dolaze s gradilišta", "Platio bih koliko treba za ove. Nazovite me ludim!"

Marka je naknadno putem Instagram Storyja podijelila još fotki modela izbliza. 

Kao što smo već naveli, za sada su informacije o tenisicama šture te nisu poznati niti cijena niti datum lansiranja. Vjerujemo da će se uskoro saznati više. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.