TikTok je opsjednut ovim sjajilom od kojeg usne izgledaju punije

Foto: sephora.fr/tartecosmetics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLI su dani gustog, teškog mat ruža za usne. Sada je sve u hidratantnim usnama koje izgledaju sočno. Ali sjajilo za usne ne daje uvijek toliko pigmenta kao ruž i može biti ljepljivo i brzo se istrošiti. 

No TikTok je pronašao savršeno sjajilo koje je pigmentirano i ne lijepi se. Tarteov Maracuja Juicy Lip Plump proizvod je kojeg se tiktokeri ne mogu zasititi.

Ovaj proizvod postao je viralan prošle godine, no o njemu se ne prestaje govoriti. "Ovo je sjajilo za usne s najpotpunijim prekrivanjem koje sam koristila ikad u životu", samo je jedan od komentara na TikToku koji hvale ovo sjajilo.

@taontm Ok Tarte can take all my money lol 💕 #tartelipplumper #lipcombo ♬ paper planes - EX7STENCE™

Mnogi prvo stavljaju olovku za usne, zatim sjajilo za još puniji izgled. Ovaj lip plumper dolazi u devet prekrasnih nijansi.

Cijena ovog sjajila je 25 eura (188.36 kn), a možete ga vidjeti ovdje

Ako niste ljubitelji lip plumpera, dostupna je i obična verzija ovog sjajila koja ne ostavlja efekt većih usana, hidratantni Maracuja Juicy balzam za usne. Cijena mu je isto 25 eura (188.36 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.