Tiktoker otkrio što je kupio u Lidlu i postao viralan: "Otišao sam samo po mlijeko"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN od popularnijih trgovačkih lanaca u mnogim zemljama je Lidl, budući da mnogi kupci smatraju da ova trgovina pruža dobar omjer cijene i kvalitete. Osim toga, ovaj njemački trgovac poznat je po širokoj ponudi proizvoda - od hrane do odjeće i kućanskih potrepština. Također, uživa veliku popularnost na društvenim mrežama.

Tiktoker @logi_ken postao je viralan prošlog tjedna kada je na ovoj platformi podijelio video u kojem se duhovito osvrnuo na svoju posljednju kupnju u Lidlu. Tako on u videu kaže da je u Lidl otišao "samo po mlijeko, ali na kraju kupio fritezu za vrući zrak, brod, usisavač, zimske gume, opremu za teretanu i ograničeno izdanje tiramisu torte."

@logi_ken They be selling everything at Lidl #fyp #foryou #lidl #shopping ♬ original sound - edited audios

Mnogi su se poistovjetili s njim, a neki su se našalili

Njegov video prikupio je gotovo milijun pregleda i mnoštvo komentara, a mnogi su se poistovjetili s njim.

"Moja mama je otišla po jaja i vratila se s kosilicom, a mi živimo u stanu... Rekla je da je to za moju baku, ali moja baka živi u Italiji", podijelila je jedna korisnica svoje iskustvo.

"Danas sam otišla u Lidl po voće i izašla sa šest pari tajica za svoju bebu", dodala je druga.

"Upravo sada izlazim iz Lidla s krafnom, navlakom za madrac i prostirkom za akupresuru", nadovezala se treća osoba na raspravu.

"Danas sam došla kući s pola namirnica koje sam trebala, ali sam pronašla stol za kampiranje", istaknula je jedna osoba ispod videa.

"Lidl ima sve. Kupio sam ogledalo, LED svjetlo, kuhalo za vodu i utičnicu, čak sam skoro kupio i neku lampu. I sve je tako jeftino", dodala je još jedna osoba.

"Da, da, uvijek kažem da idem samo po mlijeko, a na kraju izađem s punom vrećicom", navela je jedna korisnica.

Neki su se ispod videa našalili: "Lidl nije za slabiće", dok su drugi primijetili da je gotovo nemoguće kupiti samo jedno: "Ne možeš izaći iz Lidla samo s jednom stvari." Neki su, pak, spomenuli da im se isto događa i u drugim trgovinama sa širokom ponudom: "Isto je i s Aldijem", "Lidl i Pepco su moje slabe točke."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.