TikTok otkriće: Genijalno rješenje za savršenu organizaciju ormara

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAHVALJUJUĆI TikToku, često otkrijemo proizvode na koje vrijedi obratiti pažnju. Jedan od takvih primjera su ove plastične kutije koje su izvrsne za organizaciju odjeće u ormaru.

TikTokerica Josi Pellicano pokazala je kako koristi ove organizatore. Riječ je o prozirnim plastičnim ladicama koje je prilagodila uklanjanjem ladice, ostavljajući samo plastični okvir.

Okvire je poslagala jedne na druge i u njih uredno složila odjeću. Tako je iskoristila gornju policu u ormaru i stvorila dodatni prostor za organizaciju, pri čemu je sva odjeća vidljiva i uredno složena. Osim toga, ladice je upotrijebila za manje komade odjeće, koje je posložila na vrh već postavljenih kutija.

@josipellicano closet organization storage hack - by using these drawers, you get two products (shelves + extra storage bins) for the price of one ✔️ Items linked! #closetorganization #closetstorage #closetorganizer #closetmakeover #organizer #closet ♬ Kübla - Wyl & Wun Two

"Izgleda poput butika"

"Ovo izgleda poput butika", "Ovo je upravo ono što sam tražila. Hvala ti!", "Pametno", "Odlična ideja", "Trebaju mi", "Volim ovu ideju", "Genijalno", "Ovo mi se jako sviđa", "Ovo će mi promijeniti život" - samo su neki od komentara ispod njezinog videa, koji je do sada pregledan 1.2 milijuna puta.

Ako i vi imate gornju policu s puno neiskorištenog prostora u klasičnom ili walk-in ormaru, ovi organizatori su izvrsno rješenje. Pomoći će vam da maksimalno iskoristite vertikalni prostor ormara, dok odjeća ostaje pregledna i lako dostupna.

Plastični organizator, Amazon, 2 kom., 49.36 eura
Plastični organizator, Temu, 4 kom., 50.15 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.