Tiktokerica otkriva tri različita načina za korištenje ovih polica od pet eura

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK je postao mnogo više od platforme za zabavu. Nedavno je jedna kreativna tiktokerica podijelila genijalne ideje za iskorištavanje polica od samo 5 eura na tri jedinstvena načina. Bez obzira na to jeste li u potrazi za praktičnim ili estetski privlačnim rješenjima, ove ideje ne samo da mogu unaprijediti vaš prostor već i uštedjeti novac.

@theflippedpiece These are my FAV thing to buy at IKEA! 🤯 I’m using @Dixie Belle Paint Co glaze to stain these! AD #diyprojects #ikeahack #ikeahacks ♬ original sound - THE FLIPPED PIECE

U videu je koristila IKEA-in BEKVÄM stalak za začine, čija je cijena 4.99 eura. Za prvi primjer ih je postavila u kuhinji, gdje je izložila svoje daske za rezanje i nekoliko začina, čime je stvorila funkcionalni i estetski privlačan kutak.

U drugom primjeru premazala je police i postavila ih u kupaonicu, okrećući jednu policu naopako kako bi dobila ručku na koju je objesila ručnik, što je elegantno rješenje za organizaciju u kupaonici.

U trećem primjeru nabavila je IKEA-inu HULTARP šipku (cijena 6.99 eura) i kukice od 1.99 eura. Zalijepila je police jednu do druge, a ispod je zalijepila šipku. Kada ih je postavila na zid, dobila je police u kojima može držati kozmetiku i objesiti korištene ručnike na kukice, stvarajući praktičan i organiziran prostor u kupaonici.

Mnogi su se oduševili njezinim idejama

Mnogi su se oduševili njezinim idejama te su u komentarima pisali da ih planiraju i sami isprobati: "Broj 3 je favorit! Savršeno za organizaciju u kuhinji - pregače i rukavice za pećnicu nadohvat ruke!", "Treći način je genijalan!", "Nevjerojatno! Definitivno planiram isprobati posljednji način, ali svi su jednako sjajni!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.