Timex ima novi zanimljiv sat. Ljudi pišu: Ovo je stvarno smiješno

Foto: timex.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

"TKO je rekao da Valentinovo mora biti u znaku ljubavi i dobrog osjećaja?" pita se Timex prilikom predstavljanja novog sata. "Ove godine prigrlite svoju tamniju stranu i ismijte svog bivšeg gubitnika s našom kolekcijom Timex x seconde/seconde/ Loser."

Ažurirana verzija sata iz 70-ih

Novi sat je ažurirana verzija sata Q Timex iz 70-ih. No najznačajnija karakteristika je prednja strana sata, odnosno brojčanik na kojem je ispisano My-Ex, a jedna kazaljka na satu dizajnirana je tako da izgleda kao ruka koja stvara slovo L - kao loser (gubitnik).

"Iako ovaj sat definitivno može biti neka vrsta lijeka za težak prekid, samo upozorenje: osim što će ublažiti ranu, može i malo boljeti", kaže Timex, a pod time misli na to da se kazaljka L neočekivano okreće, i to prema vama svake minute. 

"Timex, tko te je povrijedio?"

"Djeluje agresivno. Imam odličan odnos s bivšom ženom", "Trebao je biti srednji prst", "Nevjerojatno", "Savršeno", "Timex, tko te je povrijedio?", "Volim ovo", "Ovo je stvarno smiješno i nadam se da ćete ih rasprodati", "Ne znam zašto, ali treba mi ovaj sat", neki su od komentara ispod objave brenda na Instagramu. 

Ostale bitnije značajke su kućište i remen od nehrđajućeg čelika, rotirajući gornji prsten, funkcionalni otvor za baterije, svjetleće oznake na brojčaniku i kupolasti akrilni kristal. Sat dolazi u zlatnoj i srebrnoj varijanti, cijena mu je 249 eura, odnosno 259 eura za zlatnu verziju. Više o njemu pogledajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.