Timexov nadolazeći sat koštat će samo jedan dolar

Foto: timex.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIMEX se sprema lansirati novi sat koji će biti jako povoljan. Ove godine brend slavi 170 godina postojanja, a osnovan je 1854. godine u Connecticutu kao Waterbury Clock Company.

Krajem 19. stoljeća američki proizvođači satova natjecali su se tko može napraviti sat koji će koštati samo 1 dolar. Timex je prvi uspio u tome 1896. godine kada je lansirao džepni sat Yankee, poznat kao Dollar Watch. Ovaj sat omogućio je svima da imaju kvalitetan sat za samo jedan dolar.

Timex sada ponovo predstavlja Dollar Watch, ali ovaj put kao ručni sat. Iako još nemaju sve informacije, znamo da sat ima bijeli brojčanik s crnim rimskim brojevima i natpis "Timex Waterbury" ispod 12 sati. Tu su prozorčić za datum te posebna gravura na stražnjoj strani koja slavi 170 godina brenda.

Ovaj sat nije luksuzan, ali s cijenom od jednog dolara mogao bi biti jedan od najjeftinijih na tržištu

Iako se očekuje da će mehanizam biti kvarcni, remen je napravljen od prave kože. Ovaj sat nije luksuzan, ali s cijenom od jednog dolara mogao bi biti jedan od najjeftinijih na tržištu, a ima i mnoge značajke koje obično viđamo kod skupljih satova.

1000 primjeraka koji će se prodavati po SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji i Europskoj uniji

Timex planira napraviti 1000 primjeraka Dollar Watcha povodom svoje 170. obljetnice, a sat će biti dostupan 16. studenog na njihovoj web stranici. Iako se čini da ima dovoljno satova, cijena od jednog dolara znači da će potražnja biti velika, pa će se satovi sigurno brzo rasprodati, ne samo u SAD-u već i u Kanadi, Velikoj Britaniji i Europskoj uniji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.