Isprobali smo flomaster za fuge s Temua koji je kupilo preko 100 tisuća ljudi

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FLOMASTERI za korekcije na fugama nešto su za što sam čula prije više godina, ali nikad ih nisam isprobala. Nisam ni imala potrebu. No kad su mi se opet počeli pojavljivati različiti oglasi i recenzije za njih, konačno sam odlučila provjeriti u čemu je stvar. Na Temuu je ponuda ovakvih flomastera dosta velika, a recenzije su većinom pozitivne.

Mnogi ističu jednostavnost korištenja i ističu kako flomaster doista radi točno ono što obećava: "Vrlo učinkovit proizvod", "Boja se odlično drži", "Impresioniran sam, odlična kvaliteta", "Razlika je odmah vidljiva", "Bio sam dosta skeptičan, ali rezultat je fantastičan".

Ostavlja kvalitetan dojam

Kad sam naručivala, bile su dostupne tri boje: crna, bijela i siva, a ja sam uzela sivu nadajući se da će biti makar slična boji mojih fuga. Flomaster sam platila 1.07 eura.

U pakiranju dobivate jedan flomaster za fugiranje i jedan tanji zamjenski uložak s dva kraja. Ja sam koristila deblji uložak, koji je već bio u flomasteru, u skladu sa širinom svojih fuga. Flomaster je čvrst u ruci, osjeća se određena težina i djeluje kvalitetno. U flomasteru se nalaze i kuglice za miješanje, jasno se čuju kad ga protresete.

Radi li?

Za test flomastera odlučila sam iskoristiti fuge na kuhinjskom podu. Stare su oko trideset godina i tople su, sivo-smeđe boje. Ne mogu reći da je boja koja je došla s flomasterom bila posve odgovarajuća, ali mogu reći da to nije predstavljalo problem.

Flomasterom je lako rukovati, boja se lako nanosi, a ako pogriješite, maramicom ili kuhinjskim ručnikom u jednom potezu lako možete obrisati odbjeglu boju bez straha od razmazivanja. Na slici ispod možete vidjeti razliku između boje svježeg flomastera i boje fuga.

Kad se boja osuši, za što joj treba nekoliko minuta, razlika je manje vidljiva, a pri svakodnevnom korištenju poda mogu vam reći da ni najmanje ne smeta. Naravno, bilo bi idealno da je boja posve ista, ali ponekad to jednostavno nije moguće.

Nakon dva dana testiranja osvježene fuge, mogu reći da joj ne smetaju ni hodanje ni voda ni deterdženti. Počistila sam navedeno područje i boja je uredno ostala na mjestu.

Sve u svemu, moja recenzija se pridružuje pozitivnima. Flomaster je jednostavan za korištenje, doista radi ono što opis na Temuu tvrdi da radi, a uz to je i jeftin. Uz dovoljno strpljenja i primjeraka flomastera, možete obnoviti fuge u cijelom stanu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.